Ανακοίνωση ΕΛΤΑ

Κατόπιν ανάρτησης της ΕΛΤΑ Courier την 28η Δεκεμβρίου 2020, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την προσωρινή αναστολή των αντικαταβολών εντός Ελλάδος έως και τις 8 Ιανουαρίου 2021.
 
Στην περίπτωση που θέλετε να τοποθετήσετε κάποια παραγγελία με αντικαταβολή θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε
μαζί σας για να συμφωνηθεί αν και εφόσον θέλετε να αποσταλεί με την επανεκκίνηση της υπηρεσίας ΕΛΤΑ Courier.
 
Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι προπληρωμένες αποστολές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (όχι PayPal), αποστέλλονται με επίδοση επόμενης ημέρας σε συνεργασία της DHL Express.
 
Παρακάτω, η επίσημη ανάρτηση από το elta-courier.gr:
 

"Αγαπητοί πελάτες, Δεδομένων των ιδιαζουσών συνθηκών που επέφερε το δεύτερο lockdown, η Black Friday αλλά και η επερχόμενη εορταστική περίοδος, ο όγκος των αποστολών που καλούμαστε να διαχειριστούμε έχει αυξηθεί περισσότερο από οποτεδήποτε στο παρελθόν. Ενδεικτικά, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο όπου δεν υπήρχαν περιοριστικά μέτρα στην αγορά, το ποσοστό της αύξησης φτάνει έως και το 60,8% ενώ σε σχέση με την περίοδο της άνοιξης υπάρχει αύξηση κατά 22,5%. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δοκιμάζονται οι υποδομές τόσο των ηλεκτρονικών καταστημάτων όσο και των ταχυμεταφορών, με συνέπεια να παρατηρούνται ιδιαίτερα στην Αττική, τροποποιήσεις και αποκλίσεις στους συνήθεις χρόνους διακίνησης και παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση σας διαβεβαιώνουμε ότι, η ΕΛΤΑ Courier αξιολογεί καθημερινά την τρέχουσα κατάσταση βάσει επιχειρησιακού σχεδίου με σκοπό την ικανοποίηση των υπερβολικά αυξημένων αναγκών των πελατών της, έχοντας ήδη προβεί στην επέκταση των υποδομών της, την ενίσχυση των διαθέσιμων υλικοτεχνικών και ανθρώπινων πόρων και την αναδιαμόρφωση των υπηρεσιών της, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ιδιαίτερες συνθήκες."

ΕΛΤΑ courier
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και κατανόηση.
Με εκτίμηση, Ministry Of Concrete Team
Shopping Cart
Scroll to Top
Click Away

Επιλέξτε στους τρόπους απόστολης την μέθοδο Click Away
και καλέστε μας για να προγραμματίσετε την παραλάβη της παραγγελίας σας:

Phone1: +30 211 0133 050
Phone2: +30 210 3425 255

Παραλάβετε την παραγγελία σας απο τα κεντρικά μας γραφεία:
Ioannou Paparigopoulou 15, Athens, 105 61 (Klathmonos Square, Metro Station Panepistimio).

bell.png

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.